Uusimmassa numerossa

 
facebook 0420copy       twitter-bird-blue-on-white

Kadettikunnalle URLUS-säätiöltä palkinto

URLUS-säätiö luovutti tänään 18.8. Kadettikunnalle "Nuku Rauhassa" -hankkeen päätapahtumaan liittyen Finlandia -talossa 10 000 euron tunnustuspalkinnon.

Perusteluna valintaan palkinnon saajaksi oli Kadettikunnan pitkäjänteinen, aktiivinen ja monipuolinen toiminta koululaisten ja opettajien maanpuolustustietouden kehittämiseksi. Kadettikunnan tehtävä on erityisen tärkeää nykyaikana, kun erilaisten ja pitkälti hajanaisen tiedon suuri määrä hämärtää helposti keskeisten historiallisten tapahtumien ja turvallisuuspoliittisen toimintaympäristön muutosten vaikutusta maamme kokonaisturvallisuuteen. Säätiön perusteluiden mukaan Kadettikunta on tehnyt tämän poikkeuksellisen tehokkaasti uusia tiedottamisen kanavia hyväksi käyttäen.

Palkintokirja nähtävissä tästä linkistä.

Muita tilaisuudessa palkittuja järjestöjä olivat Maanpuolustuksen Tuki, Reserviläisurheiluliitto, Suomen Sotilasurheiluliitto, Akateeminen Maanpuolustusyhdistys sekä Helsingin Pelastusliitto.

URLUS-Säätiö jakaa vuonna 2017 kaikkiaan lähes 1,4 miljoonalla eurolla avustuksia ja erillisiä palkintoja. Urlus - Suomi 100v -palkinnot on kohdennettu erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten toiminnan tukemiseen liikunnassa sekä maanpuolustuksen ja kokonaisturvallisuuden töissä.

Kadettikunta kiittää URLUS-säätiötä saamastaan huomionosoituksesta.