Uusimmassa numerossa

 
facebook 0420copy       twitter-bird-blue-on-white

Paula Lehtomäki: Yhteinen satavuotias

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi vahvisti suomalaisten yhteenkuuluvuuden tunnetta. Juhlavuodessa aktiivisesti mukana olleet nuoret suomalaiset kokevat ilmapiirin maassamme parantuneen. Tälle vahvalle pohjalle voi myös juhliva Puolustusvoimat tulevaisuutta rakentaa – aktiivisena yhteiskunnan toimijana.

Valtioneuvoston kanslian valtiosihteerille Puolustusvoimat ja puolustusministeriö ovat lähes päivittäisiä yhteistyökumppaneita. Rooli on tärkeä esimerkiksi ulko- ja turvallisuuspolitiikan ja kokonaisturvallisuuden kysymyksissä, valtionjohdon tilannekuvan muodostamisessa ja huoltovarmuusasioissa.

Olen työssäni oppinut arvostamaan korkealle Puolustusvoimien toimeenpanokykyä sekä laaja-alaisesti ajattelevan upseeriston ammattitaitoa. Toivon, että myös tulevaisuuden upseeristo näkee oman roolinsa laajasti ja osana yhteiskunnan kokonaisuutta. Onnittelen lämpimästi Puolustusvoimia ja kaikkia sen piirissä työskenteleviä. Jatkamme yhdessä työtä Suomen menestyksen, yhteiskunnan kokonaisturvallisuuden ja suomalaisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Lue koko artikkeli tästä linkistä.